Error
  • La plantilla no està disponible per aquesta presentació. Si us plau, contacta amb l'administrador/a del lloc.

Reforçaran la Linia 01 per el concert a Ciutadella de Menorca

menorca bus Reforçaran la Linia 01 que va de Maó a Ciutadella passant per les diferents poblacions, el proper divendres 19 de juliol per el concert de Ja t'ho Diré a Ciutadella de Menorca. 

Llegeix més:Reforçaran la Linia 01 per el concert a Ciutadella de Menorca

Arriba la segona part del retrobament puntual de Ja T’ho Diré

JA T'HO DIRÉwebArriba la segona part del retrobament puntual de Ja T’ho Diré. Després dels dos concerts a Salt, el grup menorquí afronta el mes de juliol amb el compromís de les tres últimes actuacions, al GREC de Barcelona, a la mallorquina localitat de Porreres i es tancarà a Ciutadella.

Llegeix més:Arriba la segona part del retrobament puntual de Ja T’ho Diré

L’esclat de Salt i l’homenatge a Ciutadella

JA T'HO DIRÉwebAquest mateix cap de setmana, a la localitat gironina de Salt, la banda de Ciutadella ha tornat a pujar dalt d’un escenari 10 anys després de la seva dissolució.

Llegeix més:L’esclat de Salt i l’homenatge a Ciutadella

Esdirecte, el disc que emmarcà la carrera de Ja T’ho Diré

jtd es directe salt Aquest mes de maig s’acompleixen 14 anys de l’edició del CD “Esdirecte”, l’antepenúltim treball de Ja T’ho Diré. Es tracta d’un aplec musical elaborat a partir dels enregistraments duits a terme en diversos concerts celebrats a Catalunya i Menorca. Es tracta d’un compacte doble que inclou un total de 29 cançons entre les quals hi ha el èxits més sonats i populars de la banda menorquina després de tretze anys de trajèctoria.

Llegeix més:Esdirecte, el disc que emmarcà la carrera de Ja T’ho Diré

Ja t'ho diré, rep el Disc d'or del seu disc 'Moviments Salvatges'

JA T'HO DIRÉwebEl passat dilluns 13 de maig JA T’HO DIRÉ va rebre el Disc d’or del seu treball “MOVIMENTS SALVATGES”.

Llegeix més:Ja t'ho diré, rep el Disc d'or del seu disc 'Moviments Salvatges'

El comiat de Menorca amb proa cap Girona...

jtd febrer 1991 pTot allò que t’ha deixat grata memòria (el gust reconfortant dels moments plàcids de la vida, la lluentor de les vivències, el gaudi personal i instransferible dels dies de joventut...) es converteix en un somriure enyoradís que encén els ulls dins les dècades passades. Seran molts els menoquins i menorquines que tenen ben present quan Ja T’ho Diré deixà l’illa, perquè deixaríem de gaudir, de forma propera i en directe, la seva valuosa música. El grup de Ciutadella decidí cercar horitzons nous. Abandonaren Menorca, però se l’emportaren als seu cor i molt clarament reflectida en les seves lletres. Es tancava una preciosa etapa menorquina que havia de florir també amb força a les comarques gironines primer, i a la resta de Catalunya després, entre altres molts indrets.

Llegeix més:El comiat de Menorca amb proa cap Girona...

Ja t'ho diré, actuarà a Mallorca, el 6 de juliol a Porreres, amb la mini gira “MOS TORNAM A TROBAR”

JA T'HO DIRÉwebJa T’ho Diré anuncia un nou concert el proper 6 de juliol al Parc de N’Hereveta, a Porreres. Les entrades es posaran a la venda a 28€, el mateix preu per totes les dates, aquest divendres 19 d’abril a les 10h a www.jathodire.com
Aquesta nova data s’uneix als tres concerts ja anunciats a la Sala La Mirona de Girona (31 de maig i 1 de juny) i al de Ciutadella de Menorca (19 de juliol).
Resten tan sols 500 entrades per exhaurir el segon concert a La Mirona (Girona).

Llegeix més:Ja t'ho diré, actuarà a Mallorca, el 6 de juliol a Porreres, amb la mini gira “MOS TORNAM A TROBAR”

“Un ram de locura”, la maduresa més genuïna

un ram de locura 1Si Moviments Salvatges significà l’èxit més sonat i alhora la catapulta als primers llocs de la música, dos anys més tard, l’any 1997, el grup de Ciutadella reafirmà la seva extraordinària creativitat. I tornà encertar amb un nou treball: Un ram de locura. Un disc en el que el cantant Cris Juanico expressà l’aportació total i absoluta amb l’elaboració de quatre composicions. A la ja coneguda trajectòria i habilitat per musicar lletres pròpies, com són els casos de Jesús Moll “Fly” i Sebastià “Titi” Saurina, s’hi suma amb encert l’empenta del cantant solista del grup. Peces com Pecat de dia, Sal i dolçura. Aromes de roques i La mar portaven el segell propi de Cris Juanico.

Llegeix més:“Un ram de locura”, la maduresa més genuïna

Ja T'ho Diré, seran els encarregats d'obrir la gran gala dels PREMIS ENDERROCK 2013...

cartell-premisLa 15a edició de la gala se celebrarà per primera vegada a Girona.

Lluís Gendrau, director editorial del Grup Enderrock, i l'alcalde de la ciutat Carles Puigdemont, han fet públic el cartell dels Premis Enderrock d'enguany, que per primera vegada se celebraran al Teatre Municipal de Girona.

Encara resta per saber qui actuarà en aquesta gran festa, però ja s'ha confirmat que el grup Ja T'ho Diré seran els encarregats d'obrir la gran gala. Prop d'una dècada després del seu comiat, tornen plegats als escenaris en concerts a Salt i Ciutadella: els Premis Enderrock seran també la primera ocasió per veure en directe la mítica banda menorquina.

Una carrera exitosa, una trajectòria premiada

premi 2pSi bé és cert que el reconeixement i èxit d’un grup, entitat o activitat qualsevol, la magnifica o la popularitza el públic i/o seguidors, també és cert que els diferents agents socials, des d’una visió analítica, crítica, tècnica o artística, rebleixen allò que socialment és una evidència reconeguda. No sé si aquests agents estan influenciats pel comportament i suport dels seguidors i fans (és molt probable, en alguns casos) però també cal considerar que qui premia o guardona una obra, activitat o trajetòria, ho fa -més enllà de dades empíriques- valorant un treball precís, uns resultats tècnics demostrables i uns elements artístics de contrastada qualitat. I açò passa amb gairebé en tots els àmbits de la vida. I també en la música.

Llegeix més:Una carrera exitosa, una trajectòria premiada

Moviments Salvatges, el disc que consolidà Ja T’ho Diré

moviments contraportadaUn treball que es reeditarà el proper mes juntament amb dues maquetes “Roquenrels” i “Otras hierbas”, a més, amb tres temes de la primera època que mai s’havien editat

Parlam del disc que va consolidar Ja T’ho Diré entre els més populars de la moguda musical d’aleshores. Es tracta de “Moviments Salvatges”. Fou el seu tercer treball quatre anys després de la seva arribada a les comarques gironines. Un disc que amplificà tots els sentits de l’expressió musical del quintet de Menorca. Un Cd que desenvolupà tota la força creativa, tota la madudesa artística, tota la contundència interpretativa i que, a més, ratificà, amb molta potència, l’estil i els missatges que sempre havien fet i cantat.

Llegeix més:Moviments Salvatges, el disc que consolidà Ja T’ho Diré

Ja t’ho diré oferirà una segona data a LA MIRONA .

Cartell-JTD-A3Els Ja t’ho Diré van anunciar el passat mes d’octubre el seu retorn als escenaris per a dos concerts puntuals. Després de la gran acollida que va tenir aquest anunci i havent esgotat en pocs dies les entrades pel concert de LA MIRONA, la banda ha decidit de fer una segona data, l’endemà de la que ja hi havia prevista per tal de donar resposta a la gran quantitat de persones que volen poder veure’ls en directe.

Així doncs s’anuncia un SEGON CONCERT a LA MIRONA, que serà el dia 1 de juny de 2013. Aquesta segona data és IMPRORROGABLE. Les entrades per aquest segon concert, tindran el mateix preu que pel primer (28€ + despeses de gestió) i es posaran a la venda el proper dimarts 4 de desembre a les 10:00h de forma online.

entrades

El disc “És blau es fester” acompleix 21 anys

portada blau festerEl mes d’octubre de 1991 surt al mercat el disc “És blau es fester”, Va ser el seu primer treball discogràfic complet forjat de la mà de PDI. Va ser el punt de sortida de la banda Ja T’ho Diré poc temps després d’afincar-se a Girona. Tan sols feia nou mesos que els cinc components del conjunt menorquí s’havien instal•lat a Biure, però les ganes i la il•lusió de treballar a fons obtingué el seu primer i bon resultat en la seva primera edició discogràfica com a professionals. Un aplec de 10 cançons amb tota l’essència de Menorca (podeu llegir-les a les fotos de l’interior del treball que s’adjunten). Potser podríem dir que és el disc més menorquí de tots els que han fet. Són cançons creades quan encara eren a la seva illa. Les lletres són un cant profund a la terra que feia poc havien deixat, lletres conreades amb l’estima dels qui no l’han oblidada mai.

Llegeix més:El disc “És blau es fester” acompleix 21 anys

Ja t'ho diré, es retroben per fer dos concerts, a Girona i a Menorca el maig i juliol de 2013

Després de 9 anys allunyats dels escenaris, els components originals dels JA T’HO DIRÉ han decidit retrobar-se puntualment per a la realització de dos concerts. El primer serà a Catalunya, a La Mirona de Salt, el 31 de maig de 2013. L’altre, serà a la seva Menorca natal, al Castell de Sant Nicolau de Ciutadella, el 19 de juliol. L’elecció de La Mirona per a aquest retrobament s’explica perque va ser a les comarques gironines a on JA T’HO DIRÉ va créixer com a conjunt de pop-rock i a on va professionalitzar-se gràcies a una segona etapa del tot prolífica al llarg de 10 anys. La segona actuació, en la reaparició de l’enyorada banda menorquina, serà a la ciutat natal de tots els seus components i bressol i origen musical i literari de les seves inspiracions i creacions: Ciutadella.

Llegeix més:Ja t'ho diré, es retroben per fer dos concerts, a Girona i a Menorca el maig i juliol de 2013