Error
  • La plantilla no està disponible per aquesta presentació. Si us plau, contacta amb l'administrador/a del lloc.

Ja t'ho diré, actuarà a Mallorca, el 6 de juliol a Porreres, amb la mini gira “MOS TORNAM A TROBAR”

JA T'HO DIRÉwebJa T’ho Diré anuncia un nou concert el proper 6 de juliol al Parc de N’Hereveta, a Porreres. Les entrades es posaran a la venda a 28€, el mateix preu per totes les dates, aquest divendres 19 d’abril a les 10h a www.jathodire.com
Aquesta nova data s’uneix als tres concerts ja anunciats a la Sala La Mirona de Girona (31 de maig i 1 de juny) i al de Ciutadella de Menorca (19 de juliol).
Resten tan sols 500 entrades per exhaurir el segon concert a La Mirona (Girona).

La mini gira “Mos tornam a trobar” que els mesos de juny i juliol reunirà de nou als enyorats JA T’HO DIRÉ, continua donant bones notícies als seus seguidors. Després d’haver venut en poques hores totes les entrades del primer concert del 31 de maig a la Sala La Mirona i d’haver afegit un nou concert inaugural l’1 de juny, del que tan sols queden cinc-centes entrades; ara, uns mesos més tard, el grup de Cris Juanico i els seus anuncien una quarta data, el proper 6 de juliol, aquesta vegada al Parc de N’Hereveta a Porreres, Mallorca.

Per tant, ja són quatre els concerts que JA T’HO DIRÉ oferiran en aquesta tornada puntual i limitada en el temps, dos a Catalunya i dos a les Balears, el darrer el 19 de Juliol a Ciutadella de Menorca.

Les entrades es posaran a la venda el proper divendres 19 d’abril a les 10h des del mateix web del grup www.jathodire.com i també a www.codetickets.com, i a Viatges Magón de Menorca.

JA T'HO DIRÉweb